παροσ ξενοδοχεια

παροσ ξενοδοχεια

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ ΜΑΣ

Τα Anemones Studios βρίσκονται στην ανατολική πλευρά της Πάρου, στο κέντρο της παραλίας του Μώλου. Αποτελούν ένα οικογενειακό συγκρότημα τριών αστέρων, από εννιά πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα, έτοιμα να προσφέρουν μοναδικές διακοπές τόσο σε οικογένειες όσο και ζευγάρια. Τα Anemones Studios απέχουν μόλις 50 μέτρα από την αμμώδη παραλία του Μώλου, όπου μπορείτε να απολαύσετε την ηλιοθεραπεία και να αφήσετε τα παιδιά να παίξουν ελεύθερα στα ρηχά νερά της πεντακάθαρης θάλασσας.

Το στολίδι μας αποτελείται από εννιά ευρύχωρα διαμερίσματα με μεγάλη βεράντα με θέα την θάλασσα και το νησί της Νάξου. Κάθε διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει από ένα έως πέντε άτομα σε ένα δωμάτιο ή διαμέρισμα δύο δωματίων. Η εικόνα της ανατολής και της πανσελήνου, μέσα από την ακτή της γειτονικής Νάξου, είναι βέβαιο ότι θα παραμείνουν στη μνήμη σας για πάντα.

Ο μεγάλος καταπράσινος κήπος του συγκροτήματος γύρω από τα διαμερίσματα ενδείκνυται για την απόλυτη χαλάρωση σας. Ο χώρος στα Anemones είναι περιφραγμένος και ασφαλής για τα παιδιά. Υπάρχει επίσης παιδική χαρά για τους μικρούς μας επισκέπτες η οποία περιλαμβάνει κούνιες, τσουλήθρα, τραμπολίνο κα.
Μέσα στο χώρο μας υπάρχουν αμπέλια και άλλα προφορά δέντρα από τα οποία προσφέρονται γενναιόδωρα εποχιακά φρούτα.

ΚΡΑΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ:

Αναπαραγωγή Βίντεο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μώλος, Πάρος 84400, Ελλάδα

+30 22840 43340

ΚΙΝΗΤΟ 1: +30 6977 723555

ΚΙΝΗΤΟ 2: +30 6945 207301

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

logo
horizontal black-bronze me keimeno png

MHTE: 1175K113K0754800